Όλα τα Προϊόντα

Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd.

 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες SUNCAR
Αριθμός Υπαλλήλων >>100
Ετήσιες πωλήσεις 3Million-5Million
Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

 • Η Co. σφραγίδων Suncar Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου που ειδικεύεται στις σφραγίδες μηχανημάτων κατασκευής. Το Suncar έχει ένα πλήρες διαχειριστικό κέντρο, επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες προϊόντων, μια καινοτόμο έρευνα και μια ανάπτυξη της παραγωγής προϊόντων, αποδοτική διοικητικές μέριμνες και μια διανομή και άλλες οργανωτικές δομές. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση της επιχείρησης καλύπτει πολλές περιοχές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

 • Οι σφραγίδες Suncar εισήγαγαν τη βιομηχανία παρεμβυσμάτων ελαίου μηχανημάτων κατασκευής το 2008 και έχουν σχεδόν 12 έτη εμπειρίας τεχνολογίας παρεμβυσμάτων ελαίου. Οι σφραγίδες Suncar έχουν διατηρήσει πάντα τα πλεονεκτήματα βασικής τεχνολογίας, τις προηγμένες ικανότητες κατασκευής και επεξεργασίας, το επιστημονικό σύστημα διαχείρισης και το πλήρες σύστημα μεταπωλήσεών της. Αναγνωρίζεται ως μια από τις πιό ελπιδοφόρες επιχειρήσεις στη μελλοντική μηχανική επιχείρηση παρεμβυσμάτων ελαίου της Κίνας.

 

 • Οι σφραγίδες Suncar έχουν έναν πλούτο της εμπειρίας στην παραγωγή και την επεξεργασία και ένα καλό περιβάλλον παραγωγής. Το προϊόν χρησιμοποιείται για τους εκσκαφείς, τους εκσακαφείς και τους φορτωτές ροδών της KOMATSU, της ΓΑΤΑΣ, JCB, Hitachi, Sumitomo, Kobelco, της VOLVO, της KATO, της Daewoo, ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, του John Deere και άλλων εμπορικών σημάτων.

 

 • Η επιχείρηση σφραγίδων Suncar παρέχει τον εξοπλισμό μηχανημάτων κατασκευής όπως οι φορτωτές και οι εκσκαφείς αντιολισθητικών αλυσίδων παρέχουν τις υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης, μακράς διαρκείας σφραγίδες και τα μέρη οχημάτων, ο οποίος λύνει το πρόβλημα της συντήρησης και την αντικατάσταση των μερών μηχανημάτων κατασκευής για τους πελάτες. Στηργμένος στην καλή φήμη του στη βιομηχανία μηχανημάτων, SUNCAR θα διατηρήσει πάντα την αρχική πρόθεσή του, να αναπτύξει ενεργά και να δημιουργήσει ένα μοναδικό εμπορικό σήμα που ανήκει στην επιχείρηση, και να παρέχει στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με χαμηλότερο κόστος, καλύτερη ποιότητα και υψηλή υπηρεσία.

ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η ιστορία ανάπτυξης της Co. σφραγίδων Guangzhou Suncar, ΕΠΕ.

 

 • Έναρξη: Το 2008, ένα κατάστημα των σφαιρικών μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής καθιερώθηκε, τα οποία συμμετέχουν κυρίως στο χονδρικό και τη λιανική πώληση των σχετικών με τα μηχανήματα σφραγίδων κατασκευής όπως οι εξαρτήσεις σφραγίδων εκσκαφέων, οι εξαρτήσεις σφραγίδων φορτωτών, οι εξαρτήσεις σφραγίδων εκσακαφέων, και οι εξαρτήσεις σφραγίδων διακοπτών. Η επιχειρησιακή περιοχή της καλύπτει περισσότερες από 30 πόλεις της Κίνας.

 

 • Μετασχηματισμός: Το 2013, η σφαιρική Co. μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής, ΕΠΕ καθιερώθηκε, και ένα εργοστάσιο σφραγίδων άνοιξαν για να παραγάγει κυρίως τους διάφορους τύπους σφραγίδων μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής, θέτοντας στερεά θεμέλια για την επιχείρηση για να γίνει μεγαλύτερο και ισχυρότερο. Συγχρόνως, η επιχείρηση της επιχείρησης μετασχηματίστηκε το επόμενο έτος, και το πεδίο πωλήσεων επεκτάθηκε από μόνο τις εγχώριες αγορές στις υπερπόντιες αγορές. Από τότε, η επιχείρηση έχει ιδρύσει μια εμπορική επιχείρηση-Co. σφραγίδων Suncar Guangzhou, ΕΠΕ.

 

 • Απογείωση: Μετά το 2020, το εμπορικό σήμα της επιχείρησης θα αναβαθμιστεί πλήρως, και τα κέντρα υπηρεσίας διαχείρησης θα ιδρυθούν στις υπερπόντιες αγορές για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο με μια ενοποιημένη εικόνα εμπορικών σημάτων.
 •   

ΚΙΝΑ Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 

Υπηρεσία

Έννοια υπηρεσιών Suncar: απαίτηση-προσανατολισμένος, πελάτης-κεντρικός

 • Επαγγελματική ομάδα σχεδίου, καινοτόμος οργάνωση Ε&Α, αξιόπιστο τμήμα πωλήσεων, καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων
 • Όλες οι έρευνες σχετικά με την αγορά, τη μεταφορά και τις μεταπωλήσεις θα εξεταστούν μέσα σε 24 ώρες.
 • Διαδικασία αγορών προϊόντων:

1. Μας ελάτε σε επαφή με μέσω των σε απευθείας σύνδεση διαβουλεύσεων ιστοχώρου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, WhatsApp, WeChat, κ.λπ.

2. Συζητήστε την τιμή, το χρόνο παράδοσης, τους όρους πληρωμής, τη μέθοδο ναυτιλίας, τις συσκευάζοντας και άλλες απαιτήσεις που μας θέλετε για να παρέχετε σε σας.

3. Εκδώστε ένα εμπορικό τιμολόγιο για την επιβεβαίωσή σας.

4. Ποικίλες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες για σας για να επιλέξουν.

5. Ενημερώστε τη σχετική δυναμική των αγαθών διαταγής για σας εγκαίρως.

6. Επιβεβαιώστε εάν τα αγαθά που παραλαμβάνονται από τον πελάτη είναι σε καλή κατάσταση.

7. Η επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων θα χειριστεί τα σχετικά προβλήματα των αγαθών ανά πάσα στιγμή για σας.

Η ομάδα μας

 • Κάτω από την οργανωτική δομή της επιχείρησης, υπάρχει τμήμα Ε&Α παραγωγής σφραγίδων, τμήμα πωλήσεων (εσωτερικό εμπορικό τμήμα, τμήμα εξωτερικού εμπορίου), αποθηκεύοντας τμήμα, διοικητικό τμήμα, και τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

 

-- Ακολουθήστε την υψηλή τεχνολογία, υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους ομάδα Ε&Α παραγωγής

-- Επαγγελματική, επίμονη, τέλεια, ενεργητική και καινοτόμος διεθνής ομάδα πωλήσεων.

-- Άριστες υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών για να εξασφαλίσει έγκαιρη παράδοση των αγαθών σε όλα τα μέρη του κόσμου αεροπορικώς τη θάλασσα, το δρόμο και τη ράγα.

-- Ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης λειτουργίας για τη δοκιμή σταθερότητας προϊόντων.

-- Μια καλή ομάδα των εμπειρογνωμόνων μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα που αγοράζονται από τους πελάτες είναι σε καλή κατάσταση

 

 • Τιμές Suncar: Ποιότητα-προσανατολισμένος στο, πελάτης πρώτα, εξυπηρετώντας τον κόσμο με την ακεραιότητα και την καινοτομία και δεσμευμένος στην παραγωγή των προϊόντων που οι καταναλωτές εμπιστεύονται.
Αφήστε ένα μήνυμα